Hoppa till sidans innehåll

Vretens BK/SAIK förlust mot Norra Fågelås 1 - 3

15 SEP 2011 07:46
Vretens BK/SAIK spelade på onsdagskvällen en sedan tidigare uppskjuten match mot Norra Fågelås IF på konstgräsplanen i Tibro. I våromgångens möte blev det en komfortabel seger med hela 5-0 för VBK/SAIK, men i returmötet blev det ”torsk” med 1-3, efter samma siffror i halvlek. Norra Fågelås revansch är inte mycket att orda om, spelet går ju ut på att göra mest mål för att vinna!
  • Uppdaterad: 05 FEB 2012 16:18

Matchen började med högt tempo från båda sidor, och i den 11 minuten kom NF loss på högerkanten som från en snål vinkel på nära håll gjorde 0-1 upp i krysset. VBK/SAIK kvitterade till 1-1 efter 15 minuter, ett perfekt djupledspass från Rasmus Gunnerek till Sedin Hani´c, som bara hade att följa med i bollriktningen och säkert sätta lädret på plats.

På ett skruvat skott och med hjälp av målstolpen kunde NF i den 27 minuten återta ledningen 1-2. Fågelås använde sina båda ytterforwards flitigt under hela matchen, vilket också visade sig vara ett effektivt vapen när man åter från högerkanten kunde forcera och öka ledningen till 1-3  i den 32 minuten

Som i de flesta tidigare matcher var det VBK/SAIK som stod för det mesta av bollinnehavet, och tyvärr också sin vana trogen att inte kunna skapa rejäla målchanser och få bättre betalt för allt slit. Nu skall det även framhållas att NF hade ett mycket effektivt och stabilt försvar, och lika effektiva offensivt.

I VBK/SAIK var Adam Friberg den störste slitvargen på mittplan och Rasmus Gunnerek på högerkanten oroande Fågelås försvar, men blev tyvärr alltför sällan serverad med bollar. Inbytte Jesper Andersson gjorde också ett starkt intryck.

 

Skribent: Ann-Charlotte Söderberg

Vretens BK

Björkvallen, Pl 18126
541 94 Skövde
Telefon: 0500-456092
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Vretens BK - Fotboll
Magnus Hellstrand, Edåsa Frälsegården 3
54194 Skövde

Kontakt:
Tel: 0500456092
E-post: This is a mailto link

Se all info