Hoppa till sidans innehåll

Vretens BK/SAIK - Grolanda IF 2 - 4 (1-1)

19 SEP 2011 07:59
Det ville sig inte riktigt ända hem för VBK/SAIK mot serietvåan Grolanda IF. Efter 1-1 i halvtid, och 2-4 som slutresultat kunde GIF slå vakt om andraplaceringen ännu ett tag till.
  • Uppdaterad: 05 FEB 2012 16:18

Första halvleken  i matchen presterades mycket bra spel och högt tempo från båda lagen, hemmalaget VBK/SAIK hade tänt till på alla cylindrar, och kunde med en liten gnutta av tur haft en tremålsledning om inte gästernas målvakt varit så omutlig. VBK/SAIK tog ledningen 1-0 genom Sedin Hani´c efter 17 minuter, och GIF kvittering till 1-1 kom i den 33 min en lobb som målvakten inte var riktigt hemma på.

Om första halvleken för VBK/SAIK bestod av stundtals mycket njutbart spel, så blev den andra halvleken inte riktigt fullt så perfekt, dels beroende på att två röda kort skämde i protokollet. Första utvisningen kom redan i den 55 min, på en frilägesutvisning när försvararen försöker bryta, såg mest ut som ett ”olycksfall i arbetet”, träffar foten istället för bollen, fadäsen må vara ursäktad, och ett helt korrekt domslut. Påföljande direkta frispark för GIF gav inget resultat, men tre minuter senare återtar GIF ledningen 1-2 på nick.

VBK/SAIK hade inga planer att kasta in handuken, på en frispark snett in mot mål kom Armin Rizvanovic och satte huvudet till, därmed kvittering till 2-2. Trots en spelare kort på planen var man hittills mycket bra med i matchen, och gästande försvar hade fullt upp. En ödesdiger passning i hemmaförsvaret direkt till en motspelare bäddade för att GIF i den 68 min återtog ledningen 2-3.

Ett onödigt rött kort med en andra utvisning kom senare att drabba VBK/SAIK, med två spelare kort resterande 20 minuter av matchen blev motståndet väl mäktigt, och GIF kunde säkra trepoängaren med att göra 2-4 i den 83 minuten.

VBK/SAIK gjorde spelmässigt i helhet en genomgående bra match, förutom de röda korten, det var ett fall med flaggan i topp!

Skribent: Ann-Charlotte Söderberg

Vretens BK

Björkvallen, Pl 18126
541 94 Skövde
Telefon: 0500-456092
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Vretens BK - Fotboll
Magnus Hellstrand, Edåsa Frälsegården 3
54194 Skövde

Kontakt:
Tel: 0500456092
E-post: This is a mailto link

Se all info