Hoppa till sidans innehåll

Vilske Kleva BK - Vretens BK/SAIK 0-2 ( 0-1)

04 JUL 2011 07:53
I den sista matchen innan sommarvilan lyckades VBK/SAIK efter viss möda på Ållevi konstgräs besegra Vilske Kleva BK med 0-2, halvtid 0-1. Inte att ta miste på att semester på vissa håll redan inletts, inte bara vad det gällde prestationer i matchen, utan också när det gällde att mönstra ett lag för dagen. Nygamle spelaren sedan tidigare i Vreten, Jens Blomqvist, gjorde en förtroendegivande comeback som högerback.
  • Uppdaterad: 05 FEB 2012 16:14

Den första inledande kvarten av matchen såg oroväckande ut, hemmalaget var klart det bättre laget och jobbade fram flera farliga målsituationer bl.a. från flera hörnor. Efter hand kom VBK/SAIK mer rätt i positionerna och började föra matchen, mer rörelse och bättre tempo gjorde att Vilske Klevas försvar fick jobba hårt för att hålla fritt framför kassen.

 

VBK/SAIK tar ledningen med 0-1 i den 23 minuten på en indirekt frispark, Xhelandin Brahimi petar kort till Sedin Hani´c, som med ett pressat skott mot en skymd målvakt släpper in bollen mellan benen. Hemmalaget var inte alls ofarliga, och på några kontringar kunde resultatet lika gärna varit oavgjort i halvlek.

 

Andra halvleken var till stora delar ett ställningskrig, men tillfällen saknades därför inte för båda lagen att sätta bollen i mål, men marginalerna var mest på VBK/SAIK sida denna eftermiddag. På ett väl avvägt inlägg av George Hanna från högerkanten var Per Åstemo påpassligt framme och gjorde 0-2, som för övrigt i matchen visade fina gamla gnistor.

 

För dagen ett ganska blekt VBK/SAIK gjordes ändå vad som skulle göras, och med slitvargen Adam Friberg, samt Armin Rizvanovic och Emil Eriksson på mittfältet, hade denna trio bra koll på motståndarnas påhitt.

 

Skribent: Ann-Charlotte Söderberg

Vretens BK

Björkvallen, Pl 18126
541 94 Skövde
Telefon: 0500-456092
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Vretens BK - Fotboll
Magnus Hellstrand, Edåsa Frälsegården 3
54194 Skövde

Kontakt:
Tel: 0500456092
E-post: This is a mailto link

Se all info