Hoppa till sidans innehåll

VBK/SAIK ledning 0-2 mot Folkabo IK blev 2-2

19 JUN 2011 20:31
Vretens BK/SAIK blev snuvade på värdefulla poäng i fredagskvällens bortamöte med Folkabo IK på Skedevallen. Efter VBK/SAIK ledning i halvtid med 0-2, blev det, låt säga ”olycksfall i arbetet” med utdömd straff för hemmalaget i matchens slutminuter, som gjorde förhoppningen om trepoängaren till enbart kort minne.
  • Uppdaterad: 05 FEB 2012 16:14

Det blev en seg inledning av matchen för VBK/SAIK, som hade svårt att få tag på de lite mer fullväxta grabbarna i hemmalaget, vilka också tycktes gå för full maskin från start. Efter en spelad kvart hade så VBK/SAIK kommit ikapp hemmalaget, och tog mer och mer över spelet som också bar frukt av att Sedin Hani´c i 15 minuten gjorde 0-1.

Minuten efter hade Emil Eriksson sitt livs chans, som blev solo med målvakten att öka lagets ledning men skottet hamnade i famnen på målvakten.

VBK/SAIK var nu inne i en mycket bra spelperiod, mycket boll, säkert passningsspel och tempo, flera bra målchanser som man borde satt dit. Florian Brahimi drog upp ett anfall från högerkanten, avslutade i målgården med ett skott i målstolpen, Sedin Hani´c var åter på rätt plats, tog påpassligt hand om returen och gjorde säkert 0-2 i 23 minuten. Sista 15 minuterna av halvleken mattades spelet något, med 0-2 ledningen såg ändå ut att vara ganska stabil såsom spelet hade utvecklats.

 

Första halvlekens förtroendegivande spel från VBK/SAIK kom av sig i den andra halvleken, och det var mestadels ”Hawaii Lir” från båda lagen. En långboll från hemmalaget som missbedömdes av VBK/SAIK försvar, blev till reducering  1-2 i 57 minuten, och en realiserad straffspark till hemmalaget i 88 minuten blev avgörande till att matchen slutade 2-2.

Skribent: Ann-Charlotte Söderberg

Vretens BK

Björkvallen, Pl 18126
541 94 Skövde
Telefon: 0500-456092
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Vretens BK - Fotboll
Magnus Hellstrand, Edåsa Frälsegården 3
54194 Skövde

Kontakt:
Tel: 0500456092
E-post: This is a mailto link

Se all info