Hoppa till sidans innehåll

Tung förlust Vretens BK/SAIK mot Grolanda IF

10 JUN 2011 16:06
Det blev en tung, eller rent av en snöplig förlust 1-2 i bortamötet med Grolanda IF, efter att även i halvtid legat under med 0-1. Redan i inledningen av matchen märktes att tändningen var grovt felställd hos VBK/SAIK, och det tog sina modiga 15 minuter innan man förmådde avancera en bit in på hemmalagets planhalva.
  • Uppdaterad: 05 FEB 2012 16:20

Det handlade mest om att försöka hålla hemmalagets anfallare så långt bort som möjligt från den egna målkassen. Anförda av Emil Eriksson, som ersatte Andreas Uusitalo i bakre försvarslinjen, så gjorde man en mycket bra försvarsinsats. Sämre skärpa på mittfält och i anfall, inte mycket till konstruktivt spel, mycket beroende på att man fortfarande envisas med att inte släppa bollen i tid, göra det enklare och låta bollen göra jobbet.

 

Så småningom kom VBK/SAIK in i matchen och kunde hålla jämna steg med hemmalaget, som efter några bra anfall och vassa hörnor faktiskt hade bud på ledningsmål. Istället blev det GIF som tog ledning 1-0 i den 34 matchminuten.

 

I andar halvlek kom VBK/SAIK ut på plan som det bättre laget, med en helt annan motivation än i första halvlek. Kvittering till 1-1 gjordes påpassligt av Sedin Hani´c efter en tilltrasslad målsituation. Andra halvlek fortsatte VBK/SAIK att föra matchen, och det osade riktigt hett flertalet gånger framför hemmamålet. En stolpträff från Rifat Cozi fem minuter före full tid, blev returen till en ödesdiger kontring på vilken hemmalaget gjorde segermålet 2-1.

 

I VBK/SAIK gjorde målvakten Adam Johansson åter en framträdande roll med många bra räddningar.

Skribent: Ann-Charlotte Söderberg

Vretens BK

Björkvallen, Pl 18126
541 94 Skövde
Telefon: 0500-456092
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Vretens BK - Fotboll
Magnus Hellstrand, Edåsa Frälsegården 3
54194 Skövde

Kontakt:
Tel: 0500456092
E-post: This is a mailto link

Se all info