Hoppa till sidans innehåll

Borgunda IK - Vretens BK/SAIK 4-1 ( 2-1 )

11 SEP 2011 08:41
Det lyckades inte med någon ”Victoria” för VBK/SAIK i bortamötet mot Borgunda IK. Anfört av spelande tränaren Gudmundur ”Gummi” Magnusson kunde hemmalaget bärga trepoängaren med segersiffrorna 4-1, halvtid 2-1, en rättvis seger men ett par mål i övervikt.
  • Uppdaterad: 05 FEB 2012 16:17

Hemmalaget började bäst med en framfusig offensiv som var nära att ge hemmalaget ledning med ett par mål redan i matchens inledande fem minuter, efter 21 minuter kom så hemmalagets ledningsmål 1-0. Glädjen blev dock kortvarig för BIK, i nästkommande spelminut kvitterade Armin Rizvanovic till 1-1 med en väl avvägd lobb över målvakten.

VBK/SAIK hade måttligt svårt att hitta ett eget spel, och när man sedan i den 24 minuten drabbades av en mycket hårt dömd utvisning tog frustrationen över och inte många positiva signaler gick att utvärdera av spelet. Att spela resterande tid av matchen med en spelare kort på banan skulle bli en alltför mäktig uppgift mot ett lag som BIK. I den 37 minuten fastställde hemmalaget halvtidsresultatet 2-1.

 

BIK började även andra halvlek som det bättre laget, och redan efter 2 minuters spel ökades hemmaledningen till 3-1. Trots en spelare färre jobbade sig VBK/SAIK in i matchen, och var också de sista 30 minuterna av matchen det bästa laget på plan. BIK pressades tillbaka och hade fullt upp att försvara den egna kassen från påhälsning. Pressen från VBK/SAIK gav hemmalaget flera lägen till kontring, vilket en av dessa i matchens sista spelminut slutade med att hemmasegern skrevs till 4-1.

VBK/SAIK gjorde en mer än väl godkänd andra halvlek, men den obefogade utvisningen tidigt i matchens bäddade för en del av matchutgången, förutom också att BIK var det starkaste laget i första halvlek.

Skribent: Ann-Charlotte Söderberg

Vretens BK

Björkvallen, Pl 18126
541 94 Skövde
Telefon: 0500-456092
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Vretens BK - Fotboll
Magnus Hellstrand, Edåsa Frälsegården 3
54194 Skövde

Kontakt:
Tel: 0500456092
E-post: This is a mailto link

Se all info