Hoppa till sidans innehåll

Tredje raka vinsten

14 MAJ 2019 11:07
Nu har vårt Juniorlag redan spelat tre matcher i Utvecklings serien B-reserv och det har blivit tre segrar
  • Skapad: 14 MAJ 2019 11:07

Tredje raka segern mot SAIK C

Här kom den tredje raka segen i denna serien, vi vann med 2-1 mot SAIK C som hade stärkt upp truppen något med några * lite yngre* spelare. Men det går ej att underskatta dom på något vis, för mycket erfarenhet finns . Men att vi lyckades tillslut vinna även denna matchen med 2-1. Det satt dock långt inne, vi gjorde inte vår bästa match direkt denna gången, Vi gjorde ändå första målet via Oskar Strålman som stötte in 1-0. Det höll sig till halvlek. Sen får SAIK in en i andra , vi jobbade hårt hela tiden och * brände* många chanser, samtidigt hade även motståndarna några fina tillfällen att göra mål, men en het Gurra i mål så blir det inte lätt o göra mål på oss. Dagens match hjälte blev Huggarn.... som just blivit inbytt i andra halvleken med 10min kvar, han får en perfekt boll och löpa på, och som han sprang...tog sig förbi mittbacken och gör sig fri mot målvakten o sätter bollen i i nätet, vilken lirare !!
Nu ser vi framåt mot nästa motstånd som är Valtorp på Björkvallens Arena i Vreten .
Tack åter för en underhållande match // Coacharna

Vinst mot IFK Falköping 3-2

Då var det match nr 2 i Utvecklings serien B-reserv avklarad ! Och det blev ju vinst även i denna matchen. Vi hade IFK Falköping på besök i Värsås, det var en ganska jämn match där kanske Falköping startade dom 15 första minutrarna lite bättre och fick in en boll lite turligt på hörna. Men att vi hängde ju inte för det utan tutade på och fick in 1-1 innan halvlek. Sedan tycker jag att vi ändå tar över mer och börjar ånga på, vi får in 2-1 i början på andra och även 3-1. Sen i slutet får Falköping in en redusering 3-2, men vi håller undan och vinner. Måste då säga att HELA lagets kämparglöd är magisk när den väl kommer fram.. Tack grabbar för en härlig match !! / Coach Raimo och Anders

 

Seger i Premiären mot Norra Fågelås borta

Det blev en seger i Premiären borta mot Norra Fågelås med 1-5, Vi körde på med ett högt tryck i första halvlek som gav resultat, vi hade i paus 0-3 men hade bud på mer kan man säga, Shabir var i genom i flera tillfällen och även OD träffa ribban Och även Gurra räddade en straff ! Vi hade inte samma tempo i andra halvlek, men hade väl ändå spelet i det stora, Norra Fågelås fick chansen att komma in i matchen något, Man måste ändå berömma motståndarna att de kämpade mycket väl. Det var allt ett taggat gäng som åkte till matchen och ville verkligen vinna !

 

Skribent: Ann-Charlotte Söderberg
Epost: Adressen Gömd

Vretens BK

Björkvallen, Pl 18126
541 94 Skövde
Telefon: 0500-456092
E-post: This is a mailto link
Bankgiro 5362-7220
 

Vretens BK

Adress till Klubbstugan

Björkvallen, Pl 18126
541 94 Skövde
Telefon: 0500-456092
E-post: This is a mailto link
Bankgiro 5362-7220

Postadress:
Vretens BK - Fotboll
Magnus Hellstrand, Edåsa Frälsegården 3
54194 Skövde

Kontakt:
Tel: 0500456092
E-post: This is a mailto link